• Call: +358 9 856 23 900
 • Fax: +358 9 856 23 999
 • Mail: info@movika.fi
img img img img

CallFlow Designer

Helppoa suunnittelua graafisella käyttöliittymällä.
 • img
 • img

CallFlow Designer käytännössä

 • Graaffinen käyttöliittymä:
 • alkuun mallisovelluksilla:
 • Joustava ja monipuolinen:

hallitse puhepalveluiden valikoita, puheluohjauksia ja sisällön sanomia graaffisella suunnittelutyökalulla. Helppoa ja vaivatonta.


Haluan lisätietoja palvelusta


Kokeile Demoa:

Todellista suunnittelutyökalua pääset kokeilemaan rekisteröitymällä alla olevan 'hanki tunnukset' linkin kautta tai lähettämä meille sähköpostia.


CallFlow Designer palveluna

CallFlow Designer on aivan uudenlainen tapa tehdä ja lähestyä puhelinpalveluiden sisältöä. Palvelun ylläpitäjä voi muokata oman puhelinpalvelunsa sisältöä graafisilla työkaluilla, vähän samaan tapaan kuin ajavirtakaavioiden tai mindmap sovellusten sisältöä ylläpidetään. Käyttöliittymä lähtee perusajatuksesta: puhelulla on aina alku ja loppu. Jokaista lisättävää elementtiä käsitellään ensin puhelun loppumispisteenä jonka jälkeen käyttäjä voi vaihtaa toiminnon miksi tahansa suorituskelpoiseksi ohjauskomennoksi (esim. puhu äänite, puhu tekstiä, muodosta valikko, soita numeroon ja yhdistä puhelu jne.).

Osa CallMEDIA tuotteista on toteutettu valmiiksi CallFlow Designer tuotteella. Tutustumalla em. malleihin kuka tahansa pystyy ylläpitämään puhelinpalvelun sisältöä helposti ja vaivattomasti.  

valmiita CallFlow Designer sovelluksia:


img

Valikkopalvelu - VALPA

Kun soittajalle pitää tarjota erilaisia vaihtoehtoja puhelun sisällön tai ohjautumisen suhteen, on useiden puhelinnumeroiden sijasta kustannustehokkaampaa käyttää valikkopalveluita, joissa soittaja voi puhelimen näppäinten painalluksilla ohjata puhelun etenemistä.


Lue lisää...
 
img

Tiedotepalvelu - TIEPA

Tiedotepalveluiden tekninen skaala on lähes rajaton. Tällä hetkellä tiedottamista voidaan hoitaa ääni-informaationa soittajalle tai puhelun vastaanottajalle, puhelun aikana (ja tekstiviesteillä) tilattavilla tiedonvälitys-/lyhytsanomatiedotteilla sekä interaktiivisesti, puhelun kulun mukaan sisältöä muuttavilla internetsivuilla.


Lue lisää...
 
img

Kuormantasaaja - RINKI

palvelu mahdollistaa vastauspaikkojen dynaamisen käsittely ja muokkaamisen tarpeiden mukaisesti. Rinkipalvelussa puheluiden ohjauksia voidaan tehdä paitsi käyttäjän antamien valintojen tai tarpeiden mukaisesti, myös kellonaikojen tai kuormituksen mukaisesti tai vaikkapa erilaisien sähköisten tietojen perusteella.


Lue lisää...
Hanki testitunnukset

Täyttämällä oheiset tiedot, saat itsellesi sähköpostilla tunnukset joiden avulla pääset
heti kokeilemaan CallMedia palvelun hallintapanelia ja sovellusten kaikkia ominaisuuksia.


Testitunnusten tilaus

Movika CallMEDIA

img Movika Oy on johtava riippumaton ilmoitus- ja sisältöpalveluiden tarjoaja Suomessa. Tuotamme medialle puhelu-, tekstiviesti- ja nettitekniikalla käytettäviä lisä-arvopalveluita sekä interaktiivisia viestinnän palveluita ja tekniikkaa asiakaslähtöisesti.

Movika uutiset

 • img
  seuraajokaiselle.fi uudistui
  Suomalaisten medioiden yhteinen deittipalvelu uudistui syksyllä 2012.
 • img
  Mainostaja.com uudistuu
  Keväällä 2013, sivusto saa uuden ulkoasun ja moottorin.

Muut palvelut

img img img img