• Call: +358 9 856 23 900
  • Fax: +358 9 856 23 999
  • Mail: info@movika.fi
img img img img

CAllMEDIA palvelut operaattorille

Helpottamaan myyntityötä ja nopeuttamaan palveluiden käyttöönottoa
img

Edut ja ominaisuudet operaattoreille

Kun operaattori aloittaa yhteistyön CallMEDIA palveluiden kanssa, hyötyy tästä sekä operaattorin oma myyntiosasto että ennenkaikkea operaattorin loppuasiakkaat.

CallMEDIA palvelun kautta operaattorin myyntisalkkuun tulee uudenlaisia tuotekokonaisuuksia ja ennenkaikkea nopeasti käyttöönotettavat, monipuolisesti muokattavat ja helppokäyttöiset IVR ja SMS tuotealustat.


 
img

Palvelut operaattorin media asiakkaille

CallMEDIA palvelut mahdollistavat operaatoreiden mediatalo asiakkaille suuren joukon erilaisia, helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöönotettavia palveluita. Palvelut on rakennettu Suomalaisten mediatalojen tarpeet huomioon ottaen.Tutustu tuotteisiin
 
img

Palvelut operaattorin sisällöntuottaja asiakkaille

CallMEDIA palvelut mahdollistavat operaatoreiden asiakkaille, sisällön- ja palveluntuottajille sekä perinteisille B2B asiakkaille suuren joukon erilaisia, helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöönotettavia palveluita. Palvelut on rakennettu yritysten IVR ja SMS tarpeet huomioon ottaen.Tutustu tuotteisiin
 
Hanki testitunnukset

Täyttämällä oheiset tiedot, saat itsellesi sähköpostilla tunnukset joiden avulla pääset
heti kokeilemaan CallMedia palvelun hallintapanelia ja sovellusten kaikkia ominaisuuksia.


Testitunnusten tilaus

Lucentia CallMEDIA

img


Lucentia CallMEDIA Oy on johtava riippumaton ilmoitus- ja sisältöpalveluiden tarjoaja Suomessa. Tuotamme medialle puhelu-, tekstiviesti- ja nettitekniikalla käytettäviä lisä-arvopalveluita sekä interaktiivisia viestinnän palveluita ja tekniikkaa asiakaslähtöisesti.

CallMEDIA uutiset

  • Marraskuun alussa 2017 Movika Call Media Oy:n osakekanta siirtyi, Lucentia Group Oy:n omistukseen ja yhtiöt fuusioituivat marraskuussa 2018.
    Fuusiolla vahvistettiin entisestään Lucentian vahvaa mediapalveluiden tuotantoa ja samalla yhtenäistettiin yrityksien tarjoamat viestinratkaisut yhdeksi tuotekokonaisuudeksi.

Muut palvelut

img img img img