• Call: +358 9 856 23 900
 • Fax: +358 9 856 23 999
 • Mail: info@movika.fi
img img img img

Räätälöidyt CallTV sovellukset

Reaaliaikaista tiedonkeruuta soittajan ja palvelun välillä.
 • img
 • img
 • img

CallTV käytännössä

 • valmiita moottoreita: joukko valmiita CallTV peliratkaisuja.
 • räätälöitävissä: mediatalon tarpeiden mukaisesti.

CallTV sovelluksilla järjestät helposti erilaiset tietokilpailut, lähetysgrafiikan ohjausta tarvitsevat sovellukset sekä sisällöstä laskuttavat sovellukset.


Haluan lisätietoja palvelusta


Kokeile demotietokilpailua:

 • soita: 0303 68050 ja osallistu demokilpailuun

Kaikki CallMEDIA sivuston demopalvelut toimivat loppukäyttäjälle ilman erillisveloitusta. Oma operaattorisi perii palvelusta sms- tai mpm hintaisen veloituksen.


CAllTV palveluna

CallMEDIA palvelut ovat tehokkaita myös silloin kun tarvitaan reaaliaikaista tai aikakriittistä tiedon keräämistä käyttäjiltä. CallMedia IVR tekniikalla pystytään käyttäjiltä keräämään aikakriittistä tietoa puhelutapahtuman aikana vastaanottamalla käyttäjän lähettämiä DTMF signaaleja. Käyttäjältä kerätty data ja mitatut ajat joko tallennetaan tietokantaan tai siirretään toisten sovellusten käytettäväksi shared memory tekniikalla tai siirtämällä data socket yhteyksiä käyttäen asiakkaiden järjestelmiin. IVR -puhepalvelimen yhteyteen CallMedia on toteuttanut erilaisia käyttöliittymiä joiden avulla voidaan analysoida tallennettua dataa sekä luoda datasta erilaisia näkymiä. Reaaliaikaisia, aikakriittisiä tiedonkeruu sovelluksia käytetään erityisesti TV -ohjelmien soita - vastaa ja voita -ohjelmissa.

Sisällön ohjaaminen käyttäjien datavirtojen perusteella
CallMEDIA tuotteiden reaaliaikaisuus mahdollistaa myös sähköisten medioden sisällön ohjaamisen ja tietojen muokkaamisen puhelimen välityksellä. TV -tuotantoyhtiöt ja -kanavat ovat viimeaikoin ottaneet enenevässä määrin käyttöön puhelimella ohjattavia sisältöformaatteja. DTMF signaalleilla voidaan ohjata pelimoottorien hahmoja tai kerätä valitulta joukolta mielipiteitä jotka näkyvät reaaliaikaisesti TV -ohjelman sisältönä.

CallTV toteutuksissa kannatta tutustua myös "IVR-API" tuotteeseeen.

Hanki testitunnukset

Täyttämällä oheiset tiedot, saat itsellesi sähköpostilla tunnukset joiden avulla pääset
heti kokeilemaan CallMedia palvelun hallintapanelia ja sovellusten kaikkia ominaisuuksia.


Testitunnusten tilaus

Movika CallMEDIA

img Movika Oy on johtava riippumaton ilmoitus- ja sisältöpalveluiden tarjoaja Suomessa. Tuotamme medialle puhelu-, tekstiviesti- ja nettitekniikalla käytettäviä lisä-arvopalveluita sekä interaktiivisia viestinnän palveluita ja tekniikkaa asiakaslähtöisesti.

Movika uutiset

 • img
  seuraajokaiselle.fi uudistui
  Suomalaisten medioiden yhteinen deittipalvelu uudistui syksyllä 2012.
 • img
  Mainostaja.com uudistuu
  Keväällä 2013, sivusto saa uuden ulkoasun ja moottorin.

Muut palvelut

img img img img