• Call: +358 9 856 23 900
 • Fax: +358 9 856 23 999
 • Mail: info@movika.fi
img img img img

Räätälöity - IVR-API

Reaaliaikaista sisällönohjausta soittajan ja palvelun välillä.
 • img
 • img

IVR-API käytännössä

 • Socket Rajapinta: mahdollistaa RT-palvelut
 • http rajapinta: mahdollistaa joustavat liitäntämahdollisuudet ulkopuolisiin palveluihin

Räätälöitävä IVR-API tuo mukanaan kaiken tiedon mitä soittajalta voidaan puhelun aikana kerätä ja siirtää sen käytettäväksi asiakkaiden järjestelmissä reaaliaikaisesti.


Haluan lisätietoja palvelusta


Demo tulossa:

Kevään 2013 aikana pelidemo, jonka avulla pääset kokeilemaan RT toimintoja.

Kaikki CallMEDIA sivuston demopalvelut toimivat loppukäyttäjälle ilman erillisveloitusta. Oma operaattorisi perii palvelusta sms- tai mpm hintaisen veloituksen.


Reaaliaikainen IVR-API palveluna

Tuotantojärjestelmien ohjaaminen CallMEDIA tekniikalla, nykyaikana reaaliaikaisuutta ja interaktiivisuutta vaativat sähköiset mediat ja tuotantoyhtiöt käyttävät useissa eri ohjelma- ja sisältöformaateissaan Movikan IVR ja tiedonvälitystekniikkaa vastaanottamaan tietosyötteitä ohjelmiensa sisällöksi. Puhekäyttöliittymät ja IVR sovellukset on toteutettu erittäin luotettavalla ja skaalautuvalla zApi alustalla. IVR palvelimet on liitetty operaattorin puhelinverkkoon E1 ISDN -kortilla joten yhdysliikennetekniikka on luotettavaa ja mahdollistaa todellisen Reaaliaika käytön.

Yllä kuvattujen rajapintojen päälle Movika on luonut vielä omat, puhtaasti CallMEDIA tuotteita varten tuotetut luokkakirjastot ja metodit C/C++ kieltä varten. Sovellustasolla järjestelmä keskustelee tietokannan kanssa suoraa Mysql C/C++ -rajapintaa käyttäen. Sisäisesti kommunikaatio eri prosessien välillä tapahtuu shared memory -tekniikalla. Ulkopuolisiin sovelluksiin liitytään joko socket yhteyttä tai http rajapintaa käyttäen. Lisäksi sovelluksissa on tiedostokopiointia ja ulkopuolista tiedonvälitystä varten http -protokollatuki.

img

IVR-API käyttökohteita

Sisällön ohjaaminen käyttäjien datavirtojen perusteella
CallMEDIA tuotteiden reaaliaikaisuus mahdollistaa myös sähköisten medioden sisällön ohjaamisen ja tietojen muokkaamisen puhelimen välityksellä. TV -tuotantoyhtiöt ja -kanavat ovat viimeaikoin ottaneet enenevässä määrin käyttöön puhelimella ohjattavia sisältöformaatteja. DTMF signaalleilla voidaan ohjata pelimoottorien hahmoja tai kerätä valitulta joukolta mielipiteitä jotka näkyvät reaaliaikaisesti TV -ohjelman sisältönä.

Erilaiset, reaaliaikaisuutta vaativat ajanvaraus- ja paikkavarausjärjestelmät. TV-ohejlmissa tapahtuvat, grafiikkaohjausta vaativat sovellukset, esim. soittaja ohjaa puhelimenvälityksellä vaikkapa lumilautailijaa tai jalkapallon pelaajaa jne.

Hanki testitunnukset

Täyttämällä oheiset tiedot, saat itsellesi sähköpostilla tunnukset joiden avulla pääset
heti kokeilemaan CallMedia palvelun hallintapanelia ja sovellusten kaikkia ominaisuuksia.


Testitunnusten tilaus

Movika CallMEDIA

img Movika Oy on johtava riippumaton ilmoitus- ja sisältöpalveluiden tarjoaja Suomessa. Tuotamme medialle puhelu-, tekstiviesti- ja nettitekniikalla käytettäviä lisä-arvopalveluita sekä interaktiivisia viestinnän palveluita ja tekniikkaa asiakaslähtöisesti.

Movika uutiset

 • img
  seuraajokaiselle.fi uudistui
  Suomalaisten medioiden yhteinen deittipalvelu uudistui syksyllä 2012.
 • img
  Mainostaja.com uudistuu
  Keväällä 2013, sivusto saa uuden ulkoasun ja moottorin.

Muut palvelut

img img img img