• Call: +358 9 856 23 900
 • Fax: +358 9 856 23 999
 • Mail: info@movika.fi
img img img img

Räätälöity - IVR-API

Reaaliaikaista sisällönohjausta soittajan ja palvelun välillä.
 • img

SMS-API käytännössä

 • http -rajapinta: mahdollistaa joustavat liitäntämahdollisuudet sisällöntuottajan palveluihin
 • sisältöriippumaton: rajapinta ei ota kantaa viestiliikenteen sisältöön ja antaan näinollen rajattomat mahdollisuudet sisällöntuottajalle.

SMS-API siirtää viestin sisällön sellaisenaan käytettäväksi asiakkaiden järjestelmissä reaaliaikaisesti.


Haluan lisätietoja palvelusta


Rajapintakuvaus:

SMS-API on saatavilla kaikille rekisteröityneille asiakkaille hallintapanelista tai pyytämälä se erikseen sähköpostin välityksellä.

Kaikki CallMEDIA sivuston demopalvelut toimivat loppukäyttäjälle ilman erillisveloitusta. Oma operaattorisi perii palvelusta sms- tai mpm hintaisen veloituksen.


SMS-API palveluna

Sovellusriippumaton palvelu toimii rajapintana tekstiviestikeskuksien ja palveluntuottajan sovelluksen välillä.

Saapuvat viestit
toimitetaan palveluntuottajalle http-protokollaa käyttäen. Palveluntuottaja käsittelee viestin ja antaa palautteena paluuviestin. Paluuviesti lähetetään asiakkaalle. Paluuviesti voi sisältää hinnoittelutiedon (palvelun maksu tekstiviestillä/tilattava erikseen) tai vaihtoehtoisesti viestit hinnoitellaan kiinteästi.

Tapahtuman käynnistää aina asiakkaan lähettämä tekstiviesti, ja tapahtuma päättyy paluuviestiin asiakkaalle. Palvelulla ei siis ole mahdollista lähettää erillistä tekstiviestiä asiakkaalle. Kun viesti saapuu tekstiviestipalvelimelle, viesti esikäsitellään ja kutsutaan palveluntuottajan palvelinta.

Mikäli luppukäyttäjää halutaan veloittaa tekstiviestillä, onnistuu tämä suoraa paluuviestin vastausta määriteltäessä. Palvelussa käyttävä hinnoittelulogiikka mahdolistaa myös sellaisten hintaluokkien käyttämisen jotka vaativat erillisen vahvistuksen kysymisen loppukäyttäjältä. Toisinsanoen jos asiakkaalta veloitettava viestihinta on 5 euroa tai yli, on veloitukseen pyydettävä erikseen lupa loppuasiakkaalta. Järjestelmä hoitaa tämä automaattisesti, ja kun vahvistus on saatu, lähettää rajapinta palveluntuottajalle maksun kuittausviestin tiedoksi onnistuneesta laskutustapahtumasta.

Viestien lähettäminen

samaista rajapintaa käyttäen voidaan loppukäyttäjälle lähettää sekä tekstiviestejä, push-viestejä että mms-kuvaviestejä.

img

SMS-API käyttökohteita

Erilaiset, reaaliaikaisuutta vaativat ajanvaraus- ja paikkavarausjärjestelmät. TV-ohejlmissa tapahtuvat, grafiikkaohjausta vaativat sovellukset, esim. soittaja ohjaa puhelimenvälityksellä vaikkapa lumilautailijaa tai jalkapallon pelaajaa jne.

Hanki testitunnukset

Täyttämällä oheiset tiedot, saat itsellesi sähköpostilla tunnukset joiden avulla pääset
heti kokeilemaan CallMedia palvelun hallintapanelia ja sovellusten kaikkia ominaisuuksia.


Testitunnusten tilaus

Movika CallMEDIA

img Movika Oy on johtava riippumaton ilmoitus- ja sisältöpalveluiden tarjoaja Suomessa. Tuotamme medialle puhelu-, tekstiviesti- ja nettitekniikalla käytettäviä lisä-arvopalveluita sekä interaktiivisia viestinnän palveluita ja tekniikkaa asiakaslähtöisesti.

Movika uutiset

 • img
  seuraajokaiselle.fi uudistui
  Suomalaisten medioiden yhteinen deittipalvelu uudistui syksyllä 2012.
 • img
  Mainostaja.com uudistuu
  Keväällä 2013, sivusto saa uuden ulkoasun ja moottorin.

Muut palvelut

img img img img